PINKS

Jag dansar en ny dans som ger mig långa rader av blåmärken & spenderade förra veckan lite för många dagar hemma med infekterad livmoder, men tillräckligt ängsligt rastlös för att ta bilder av rosa saker som råkade befinna sig tillsammans med mig i mitt rum.

bruise boom.jpg
Webp.net-gifmaker (1) kopia.gif

THE BEAUTY OF BEING ALONE ELLER JAG VET INTE

Det här med att börja med Instagram såhär ett halvt sekel efter resten av befolkning är en inte helt igenom uppbygglig upplevelse, men det har sina goda sidor. T.ex. så tycker jag en bilds-formatet möjliggör ett lite annat experimenterande med bildspråk (jag vet, ni alla andra upptäckte det kanske 2012 men bare with me ok). Här borde jag ju känna mig fri att göra vad jag vill, men har ju ändå etablerat någon typ av stil över åren som det inte är helt lätt att bryta med. Men på Insta har jag kört mer kallt & blixt ett tag (när jag inte fotar med mobilkameran), lite såhär:

Äter så otroligt mycket näringstillskott för att bygga upp immunförsvar. & hårnålar är också viktigt.

När jag äntligen fick packa upp mina saker.

HARMONI.jpg

Sedan adderade jag ett gäng blodröda rosenrot-tabletter till samlingen.

När F var här & till & med våra hörlurar skedade.

När jag var sjuk & miserabel på mer än ett sätt & sög i mig citronklyftor som vore de min väg tillbaka till livet.

KUL DET HÄR MED INSTAGRAM

Sommaren då jag var 27 var tydligen tiden då jag var mogen att ta mig an det nya fräcka sociala mediet Instagram, eller bara 'insta' som ungdomarna kallar det. Överväldigad över min egen trendkänslighet. Nämen ja. Är i alla fall ca 400% aktiv där än här så om någon suktar efter min aktivitet på the internetz är detta platsen där ni hittar mig. Hittils består min feed av ungefär lika delar hår, plankor & diverse lantliga miljöer. Följ följ, det blir skoj!