THE BEAUTY OF BEING ALONE ELLER JAG VET INTE

Det här med att börja med Instagram såhär ett halvt sekel efter resten av befolkning är en inte helt igenom uppbygglig upplevelse, men det har sina goda sidor. T.ex. så tycker jag en bilds-formatet möjliggör ett lite annat experimenterande med bildspråk (jag vet, ni alla andra upptäckte det kanske 2012 men bare with me ok). Här borde jag ju känna mig fri att göra vad jag vill, men har ju ändå etablerat någon typ av stil över åren som det inte är helt lätt att bryta med. Men på Insta har jag kört mer kallt & blixt ett tag (när jag inte fotar med mobilkameran), lite såhär:

Äter så otroligt mycket näringstillskott för att bygga upp immunförsvar. & hårnålar är också viktigt.

När jag äntligen fick packa upp mina saker.

HARMONI.jpg

Sedan adderade jag ett gäng blodröda rosenrot-tabletter till samlingen.

När F var här & till & med våra hörlurar skedade.

När jag var sjuk & miserabel på mer än ett sätt & sög i mig citronklyftor som vore de min väg tillbaka till livet.