RIGHT BEFORE THE RETURN OF COLOURS

För några veckor sedan spenderade jag en vecka i Gießen, det var påsk & så folktomt att vi bara var fem personer på stadens lilla spa (eller snarare generöst tilltagna bastubuffé) på påskafton. Hängde med F hela tiden & hade det så otroligt fint (att jag bloggar så sällan beror ju till stor del just på att jag långt ifrån alltid mår så bra. En orkar inte då bara). Jag blev t.ex. också plötsligt ett år äldre vilket var lite såhär:

finast4ever LD.jpg

Exemplarisk partner fixade exemplarisk pannkakshög.

& gav mig böcker jag verkligen ville ha. Läste ut den nedersta härom dagen -  älskar Chris Krauss djupt.

Försökte tatuera mig vilket tyvärr inte gick, men fick en Stranger things- tröja!! Fangirl 4ever.

Gull gull

Bakade så bra pizza & en enormt platt marängtårta & sedan kom det folk & jag tänkte på att det ändå är väldigt fint att ha vänner i massa olika städer. Som oftast orkade jag inte vara den störiga dokumenterande personen så ni får föreställa er mänsklig interaktion.

Fick även ett tarotkort som visade sig vara mycket precist, det handlade som ni ser om att vandra utan att veta sitt mål & lita på vägen etc etc. Drack bubbel & pratade till klockan tre & hade nästan ingen åldersångest, för övrigt typ den mest ångestbefriade födelsedagen på flera år - & det är ta mig tusan en bedrift i denna ungdomsfetischistiska tid.

Här i Berlin har det på ett ögonblick slagit över i högsommar men här stod fortfarande  årstiderna & vibrerade på randen mellan vinter & vår.

Brände av en allvarlig pose i sovrummet en dag. Herregud concealer alltså, har verkligen ej samma face med & utan. 

COFFEE & CHRIS <3

Gjorde det enda rimliga & bjöd in till våffelbrunch på påskafton. 

& en annan dag var vi på stadsteatern i Darmstad som golvade mig med sin arkitektur. Där såg vi våra kompisars filmopera FIASKO som var otroligt fin. 

Såhär ser det ut på tågstationen i Darmstadt efter midnatt när en försöker ta sig hem med försenade tåg & köper spenatbörek medan en väntar & tappar bort en vante & sedan somnar med tinningen mot glasrutan & går hem genom natten för att taxin plötsligt kostar 10€ istället för 6€ & somnar kanske först klockan fyra eller fem.