IT'S ONLY A TODDLER OF A NIGHT

Det är som att naturen tar veckolånga språng varje dag här nu & så har det varit i mer än en månad. Nu är staden i syrén-stadiet & under de varma kvällarna (som varit värdiga juli) är broarna belamrade av sommarsuktande personer i flock. Det är fantastiskt, men jag drömmer om klimatkatastrofer på natten för det ska ju inte vara juli-varmt i april, det får jag vara climate killjoy nog att påpeka. Jag har spenderat cirka fem dagar i veckan på balkongen den senaste tiden, när jag inte spelat in ljudbok i min mkt primitiva men välfungerande hemmastudio som är belägen i en pläd- & sovsäcksvadderad klädkammare. Men detta ska inte bli en generell uppdatering utan en specifik sådan, från när min gulligaste tjeckiska person var här. KOLLA:

Hade längtat mkt. Just här var det kanske lite dålig stämning iofs, som det kan vara även med personer en gillar otroligt mkt. 

Åt sjukt god mat på Pacifico, ett av mina bästa ställen. DESSA BAOS. Alltid lika deppigt när de är uppätna. 

Var på Uferstudios för att erbjuda Adam the real artzy Berlin deal. Kollade på 4.5 timmar dans av avgångsstudenterna på koreografiutbildningen i Amsterdam. 

Artist at work work work work work

påse.jpg

En annan dag köpte vi croissanter men det gjorde alla andra med så vi fick ta de som var fyllda med nutella eller ost eftersom alla naturella var tagna.

blommor.jpg

Sa jag att naturen EXPLODERAR

US LD.jpg

Nästan lika snygga som när vi träffades (även om jag tyvärr var död inuti här pga pre-koffein)

Åkte lite fel, promenerade, fotade byggnad som nog snart kommer gentrifieras bort. 

Blev bjudna på drottninglik brunch hos kompisar i Friedrichshain men mitt objektiv klarar enbart närbilder på scrambled eggs.

Så svag för magnolia.

swing.jpg

En av personerna jag önskar jag kunde hänga med hela tiden. 

Min mobilkamera berättar tex också att vi hängde vid en mkt solig vägg & i en park där jag råkade köpa två glassar istället för två kulor i en glass, som en ändå skulle kunna hävda är kutym. 

tempelhof.jpg

En kväll var det så varmt & Tempelhofer Feld var den perfekta anledningen att bo i Berlin. Att sitta med en bästis på en sådan här plats & dricka en bärs som kostar 12 kronor & ha intensiva konversationer & sedan promenera hem barbent. Ja alltså, det.