AF APELS DÖD

Mitt alias Af Apel kom till för jättelängesedan, sommaren 2009. På senare år har det börjat kännas mer och mer inaktuellt och dessutom mest förvirrande (vad heter du egentligen? etc). Jag har länge tänkt gå över till Johanna Malm helt vilket är mitt vanliga, riktiga namn istället. Och när jag nu fick räkningen för att uppdatera mitt webhotell där Af apel-domänen ligger inser jag att jag ändå inte har råd, att det är nu Af Apel kommer självdö. Och att det är lika bra. En begravning helt utan sorg. Så, nu kommer det här bli johannamalm.com istället. Inte för att särskilt många ändå besöker den här platsen men jag blir glad för varenda en som gör det. Är nog för alltid ambivalent till bloggformatet som sådant och skulle vilja förändra lite grejer här. Det kommer inte bli några drastiska förändringar direkt utan säger det mest för att ni ska hitta mig när afapel försvinner .Vet inte exakt vilken dag det blir, men någon gång snart är det johannamalm.com istället. Tack för den här tiden osv <3