OCH DET BÄSTA ÄR ATT DET ALLRA MESTA AV SOMMAREN INTE HÄNT ÄN

Hej i juniljuset. Hoppas ni har haft en fin midsommar oavsett om ni firat storslaget eller inte alls. Jag hade en av finaste sort med helhimmelsk mat, nya och gamla bekantskaper, Dalslandsidyll och dans på bryggan. Idag softar jag och Mattias, läser i solen och kollar på serier och K Special om min idol Suzanne Osten. Se den gärna, hon är en så fantastisk och egensinnig regissör och teaterperson, en verkligt betydelsefull kulturdrottning.
Från teatertips till stil, såhär såg jag ut igår innan vi for på midsommarfest:

Är nästan generande begeistrad över dessa skor, de tar mig högt över marken. 
Om ni vill passa på att fråga något i frågestunden så gör det snart vettja, tänkte ta och samla ihop svaren i ett inlägg snart. Är himla glad för de frågor jag fått redan, lite överväldigad faktiskt. Åh fint.