(DU ÄR JU MITT HJÄRTAS CONEY ISLAND)

Jag har börjat flyttpacka. Vika ihop det som varit mitt Majornaliv i snart två år. Det är så besynnerligt. En långvarig kärleksrelation med staden på G som nu ska läggas på is för en lång tid framåt. Men nog om avsked nu (det är ju ändå inte riktigt än). Nu när jag skulle rensa ut det sista av garderoben hittade jag en second handklänning som jag inte använt en enda gång men ändå inte kunnat göra mig av med för att jag gillade överdelen. Så nu gjorde jag slag i saken och kapade av den, och behöll den delen som ser ut som en stjärnhimmel av nonstop. Det blev en så himla bra magtröja och jag tror detta beteende kommer upprepa sig, kommer klippa av alla tröjor jag kommer över framöver.  Kände mig lite som en clown i min nykapade crop top och vida vinröda favoritbrallorna, men det är väl ändå ganska festligt.