DAGAR I MINA SKOGAR SOM FÖRSVANN BLAND MOLNEN OCH ENDAGSVIKARIATEN

Jag hittade två borttappade helger i bildarkivet som får sticka emellan här, sådär på efterkälken. Helt i linje med min bloggtakt i övrigt alltså.

gofrulle.jpg
spjuvro.jpg
halvvinter.jpg
finaju.jpg
zemmelz.jpg
macaron.jpg
gräddplutt!!.jpg

En helg hos mamma och pappa när det var kal halvvinter utanför dörren, jag hade kli i halsen och tung trötthet i kroppen men promenerade ändå med min lurviga varghund, gullade med syskonbarn som var på besök, åt sötsalt frukost vid det tvåhundraåriga köksbordet, knaprade macarons och njöt fluffiga semlor som scenskolefirande, än en gång. 

blå ton.jpg
lyckan.jpg
finaste baby.jpg
möto.jpg
nqscen.jpg
gomacka.jpg
menhurgott?!.jpg

Och en helg i Fengan när det faktiskt var riktig vinter (enda i år verkar det som, det är väl ändå ganska sorgligt). Jag och M promenerade i snöhavet, höll oss tätt intill varandra. De heliga frukostarna vid det blå bordet och peppigt uppstartsmöte med vårt nya scenprojekt på Not Quite. Det blir vårens kreativa händelse, och fast det fortfarande är sådär otydligt som ett kollektivt projekt ofta är, så har jag höga förhoppningar om det.