EN MYCKET STOR LITEN TJEJ

Skärmavbild 2014-03-03 kl. 10.02.08.png
Skärmavbild 2014-03-03 kl. 10.01.32.png
Skärmavbild 2014-03-03 kl. 10.01.32.png

Jag har en mycket episk vän. Hon heter Amanda och vi känner varandra från när vi pluggade dramatik ihop just när nollnolltalet blev tiotal. Jag föll för henne en morgon på Humanistens café då hon berättade att hon samma morgon borstat håret med en spaghettislev. Sedan dess har vi flyttat ihop till England tillsammans och där formades vad som skulle komma att bli Penny pick a doll. Amanda är världens roligaste, jobbar stenhårt, är den mest drivna och peppande teaterarbetaren en kan drömma om, en stjärna på scen, en knivskarp feminist och mitt hjärtas punkdrottning. Hon skriver galet bra och har nyss vunnit ett Riksteaterns feta dramatikstipendium Ny text! och som om det inte vore nog har hon även startat en ny blogg. Den heter One of the Boyz och det är Amandas alter ego som är på dejt med diverse män med tvivelaktiga åsikter. Ett strålande tillskott i den feministiska bloggosfären. En sådan där ventil där ens politiska ilska omvandlas till något kreativt och väääldigt roligt. Läs genast!