I EN SEKVENS NÄR ALLT FLYTER SAMMAN / GENOM EN SPRICKA EMELLAN NATT OCH DAG

Det här med stil och att uttrycka sig genom kläder är verkligen något som existerat i parentes hela hösten. Det får inte riktigt plats, precis som mycket annat. Men Ibland kan jag ha på mig annat än bekväma tråktights och trikålinnen. Tex så har jag äntligen en mössa, ville prompt ha en vinröd och så blev det. Och ett fynd som den här hösten haft med sig är den här klänningen från Dunderdon i midnattsblå ullblandning och svarta manchesterdetaljer. Perfekt enkelhet men med karaktär. Ah, såhär då:

Att fotografera med naturligt ljus den här tiden på året och i detta konstanta gråväder är nästan omöjligt, så det är bara att bejaka blixtestetiken.

Kolla vecket på framsidan! Fint!

Kärlek till dessa kängor.

Och ryggknappen. 

Förresten, det har varit så himla många här de sista dagarna, får jag fråga hur ni hittat hit? Blir förvånad och glad och lite nervös. Men HEJ i alla fall och hoppas ni vill komma tillbaka! Och god jul också!