Mina drömmars kjol.

hmmhej.jpg
kjolenosv.jpg
obligatorisk kängbild.jpg
hej cykeltjej.jpg
papadadapa.jpg
jajastådärdu.jpg

En gång några veckor sedan gick jag in på Tradera och sökte på "ull" i kategorin kläder pga bästa materialet, särskilt för kommande vintertid. Så dök det upp en auktion som skulle gå ut om tre minuter, en Minimarketkjol i den optimala modellen, kortkort, a-linjeformad med finaste detaljen med väck och knappar. Jag som aldrig lyckats hitta den där Svarta Kjolen som kan agera garderobens universalplagg la ett bud och kammade hem kjolpärlan i sista sekund. Nu tänker jag ha den på mig i princip alltid. Antalet klädkombinationer den möjliggör! Ah - som att se in i oändligheten. Igår promenerade jag och Jenny igenom kolonilotterna i Majorna (är hemma igen, så skönt) och jag premiärposerade med den bland äpplena. Med grå ulltights (mycket ull going on nu), beiga höga strumpor, kängor, finaste collegetröjan i gränslandet mellan grå och lila från Julian Red och en förgylld cykel på bröstet.