almond caramel frappe pineapple rootbeer black and white pennyapple henry ford sweetheart maple tea

Den här sortens tid som är nu är så fantastiskt fin, den här gnistrande inledningen på avsnittet höst.  Det horisontala morgonljuset och träden som slår ut ännu en gång, strör sitt brinnande konfetti över skogarna som för att injicera oss med sin eld innan den stora färglösheten. Dagarna som börjar frostbitet men som tinar upp med timmarna och snart måste en ta av sig både halsduk och jacka. Stilmässigt är det nog också min bästa tid. Höga byxor, skjortor, burgundy, ull, svinkorta kjolar och långa böljande, indigoblått och mörkgrått, siden och kängor. Såhär såg jag ut en sådan sorts dag.

k00l2.jpg
phleta2.jpg
sitter som sig bör2.jpg
ball bralldetalj2.jpg

Poserande i vårt vardagsrum som numera faktiskt är ett vardagsrum. Byxorna är nyligen loppisfyndade och i den optimala burgundynyansen. Mattias fick sy in dem cirka fyra storlekar åt mig för jag kunde inte låta bli att göra dem till mina trots att de var alldeles för stora. Men nu är de som de ska tack vare att han är en sykunnig modemaster. Jag kommer ta mig igenom många höstdagar i dem.