LÅNGA SHORTS/ TRAPPUPPGÅNG / FIKTION

Nästan varenda en av de dagar den här sommaren som inte är av det hetaste slaget spenderar jag i de här långa svarta shortsen. Som idag, efter det tropiska temperatursjok som igår natt raserades av ett rytande åskoväder Älskar siluetten, den slackiga elegansen. Ser dock nästan generande parigt ut när jag och Mattias hänger tillsammans ute i varsitt par långa shorts och godissneakers, teamstylade till tänderna.  Min look är en sorts budgetvariant av Julian Reds förra kollektion, jag är en nöjd kopia.

Bäres exemplevis med en hundraprocentig sidentisha i silvergrått som är lite som vatten.

Har klippt undercutten själv utan spegel, tycker ändå att mina skills att "känna hur det ser ut" tog mig ganska långt, men medförde ett och annat hack samt en alltför lång spets som bör kapas snarast.

Känns underligt att ta selfies när jag gör det såpass sällan, påminns om hur en väljer, vrider, censurerar och redigerar sig. Vilken fiktion det är. Ser ju liksom inte ut såhär och är rätt sällan såhär uppstyrd i riktiga life. MEN, jag har funnit min nya outfitbackdrop också - trapphuset. Det är fint ljus där om eftermiddagarna och trappan tjänar väl som kamerastativ.