VINTERBLOMSTER & SAMMETSSVART

Hej och ÅH, tack så himla mycket för era ord och rader om förra inlägget. Kändes så himla fint att mina ord studsade mot era, att ni finns där och svarar. Det är ju trots allt själva förutsättningen och drivkraften för det här formatet, annars blir det bara vakuum och tomhet. Nu till en helt igenom världslig sak. En ny garderobsinvånare i sammet och brodyr. Min skola är lite som ett svart hål som slukar upp alla andra intressen och tiden för dem, tex stil och sånt. Och köper kläder gör jag mycket sällan. Men ibland händer det ju att en stöter på ett plagg som tittar uppfordrande på en och är så perfekt att det bara är att kapitulera. Så var det med de här shortsen. Jag och Maxime hade en perfekt mysig söndag i Stockholm och gick på stan (vilket seriöst är en exotisk företeelse i mitt liv numera) och så plötsligt stod de där och lyste. 

Vi ska hänga så mycket va. Tröjan är förresten också ett riktigt kap, från fina danska märket SNS som har sin helt egna bubbliga stickning, som kostar uppemot tvåtusen. Min hittade jag på Kupan för en hunka. Så redo för en vinter som aldrig kommer, men på söndag far jag till Island och där tror jag de kommer precis till sin rätt.