LÅNGTKORT FRISYR / ANDERKATTEN

Jag har ju haft undercut sedan början på året då jag fick en mkt stark impuls och hetsade Mattias att slå slag i saken innan jag kunde hinna ångra mig. Trivs som tusan med den pga den tillför ett visst mått av punk i tillvaron. Nu när min lugg växer ut delade den sig och det uppstod liksom en slokande gardin på högersidan medan resten av luggen försvann i en skarp vänstersväng. Not så klädsamt, så gardinen rakades också av. Gillar verkligen detta med att ha långt och kort hår samtidigt, att kunna välja trassligt svall eller kortklippt k00lness. Det är också så wild n crazy som en person som har så mycket stolthet och identitet i sitt hår som jag vågar vara. Borde ju tagit dessa bilder när mitt hår var nyfärgat och helsvart, men nu fick jag tid för att jag var hemma och sjuk så håll till godo: