BADRUMSDJUNGELN

Det har sköljt en liten våg av kreativitet över mig, jag misstänker att det beror på årstiden och det allmänna pysselruset som omger jultiden. Jag vill hålla hårt i den men inte skrämma bort den, vill att den blir långvarig och inte drar sig undan lika kvickt igen. Denna mörka tid behövs glittriga knäppa stilfulla finurliga idéer. I alla fall, jag blev inspirerad av Regina (awesome blogg för övrigt) som dekorerat sitt badrumskakel med plastfilm. Jag kände genast att jag måste göra detsamma, så jag köpte gröna och röda rullar på Matton och Panduro och började en veckas långt klippande och klistrande. Ville göra en djungel i badrummet, lite inspirerad av illustrationerna i Vem ska trösta knyttet? (de taggiga tulpanerna).
Såhär blev det:

Svårt att få helhetsbilden, men det är i alla fall mer som att sitta i en stiliserad djungel eller Muminträdgård nu. Och det är ju helt klart en eftersträvansvärd känsla.