LAKRITSSVART & LITE TRASIGT

Förra veckan stod jag mitt på Malmö Stadsteaters scen och rabblade Liv Strömqvistcitat om Las Vegas-discon och kokain, bakade fantastisk sockertung snickerskaka efter Floras recept, tittade på The Affair (älskade den initialt, blev sedan nervös och uttråkad), hade drag-workshop i skolan, vrålade mig hes i maskuliniteterna och vinglade i klackar under femininiteterna, talade Shakespeare- text som känns ovan men kittlande storslagen, kröp runt på PotatoPotato's scen medan Malou hängde ljus till sin föreställning Levande vatten, åt första lussebullen och hade alldeles nyfärgat korpsvart hår. Det håller sig inte sådär perfekt mörkt så länge, men precis när det är nytt är känslan helt perfekt. Håret är dock rätt slitet och väldigt torrt även om jag färgar med förhållandevis skonsam färg, kör balsammetoden och pysslar om det med kokosolja. Vad göra? Tips mottages tacksamt.