BYRÅN

Jag har pysslat! Värsta grejen. Eller nej, hemskt enkelt egentligen. Men roligt, för det var så himla längesedan och det är så väldigt sällan det faller in sådana idéer i mig. Jag tröttnat en smula på teak och brun murrighet så jag bestämde mig för att måla om min byrå som hängt med i ett gäng år nu. Stod på Panduro med beslutsångest en lång stund och vred och vände på små burkar med lackfärg tills jag slutligen bestämde mig för det här:

Grundmålande den med vit färg tre vändor först, det krävde en massa färg för att riktigt täcka över träfärgen. 

Sedan målade jag lådorna två vändor, i bubblegumsrosa, en varm guldnyans och himmelsblå. 

Alltså så roligt att måla?! Får sansa mig en smula så jag inte går loss på varenda grej här hemma nu, har fortsatt småskaligt med att måla fyra hårnålar i guld. Ett initiativ i rimlig skala. Det är dessutom så skönt att göra något handgripligt med tveklöst resultat till skillnad från teaterns ibland diffusa processer. Liksom; förut var den brun, nu har den andra färger. Tydligt, klart. OCH FINT JU.