WEAR YOUR FEMINISM LIKE A CROWN

På självaste julafton fick jag ett mail från bästa Mikaela, aka Hej blekk,  vars blogg är en fantastiskt välskriven och skarp feministisk frizon som ni säkert känner till. Hon skrev att jag fick välja ett smycke i hennes shop Horror pop and riots som tack för att jag läser och kommenterar så ofta. Alltså, en så himla fin sak att göra och visa uppskattning på. Blev så väldigt glad, efterklangen finns fortfarande kvar. Det tog tid för mig att välja ut en enda sak av all balla grejer hon gör, men till slut valde jag att omfamna nittiotalsnostalgin och ta ett chokerhalsband i svart sammet med rosa kvinnotecken. Det kom på posten i ett litet paket med två små hjärtan i, och det ser ut såhär:

gothfeminist.jpg
femme.jpg
feministduk.jpg
yeahou.jpg
wahh.jpg

SÅ himla fint är det och samtidigt en liten behållare av mod, feministisk pepp och systerskap. TACK x 10000 Michaela!