SIOUXIE MANI DEBBIE MUNKI LADY HIGH LOVELESS TEE

I helgen myllrade Brukets röda tegelkolosser av julmarknad; av sockriga kolor, välgjorda läderaccessoarer och blytunga vörtbröd. Julian Red körde även sin sedvanliga lagerutförsäljning, bänkar, bord och rails med klädpärlor. På fredagen smygöppnade det för en intern utförsäljning bara för vänner, med marschaller och salta pinnar och vin i plastglas.

rail.jpg

Det fanns tusen fina grejer och allt till skamligt låga priser.

label.jpg
hetaste.jpg

Finast i stan.

rejl.jpg
omklädningsrum.jpg
tork.jpg

Som en blandning av förfest och vernissage.

kalle kollar kläder.jpg

Kalle efterfrågade punkig k00lhet, och lyckades.

team look2.jpg
käckt!.jpg

Han och Cajsa tog också det här med tokmatchande teamlook till en ny limegrön nivå.

ylvafin.jpg

Fina Ylva var där och knep en hel hög snyggsaker.

liten brandövning där uppe.jpg
klänningss.jpg

Så hängde vi där, provade kläder och pratade livet tills butiken blev mera fest och när alla var nöjda med sina kap av denim och ull promenerade vi hem. Vid det laget hade det hunnit bli vinter på riktigt, granris och snö under skorna, kristallklar stjärnhimmel ovanför huvudena.