JULIAN RED POP-UP NO.2 GOTLAND EDITION

Klockan tjugo i tre natten mellan fredag och lördag rullade jag och Mattias ut med hans grå lilla bil ur den stora Gotlandsfärjan. Söderut, med solen som steg i ryggen och sommarängarna som var nästan påhittat filmiska med sin dimma. Här är vi nu och min frånvaro på den här platsen beror främst på att internet bara finns på en liten sticka här, fram tills idag. Nu finns det wifi överallt i luften och det är såklart tokpraktiskt, även om jag saknar den befriande internetbristen en smula. Vi håller på och fixar och donar med Mattias klädmärke Julian Reds popup butik, i den stora ladan hänger vi rails med mjuka stickade tröjor, luftlätta linnen, sidenskjortor, k00la hoodies, episka shorts och travar med kvalitetsjeans. Imorgon slår vi upp ladugårdsdörrarna och sedan är det öppet resten av juli. Här finns info om öppettider, hur en hittar dit osv. Om du eller någon du känner har vägarna förbi södra Gotland så kom förbi vettja!